Nieuwe luchtvaart- en treinroutes vanuit Nederland naar het buitenland

26 Apr 2023

Nieuwe luchtvaart- en treinroutes vanuit Nederland naar het buitenland

Luchtvaart en treinreizen hebben de afgelopen jaren een enorme boost gekregen, waardoor steeds meer Nederlanders de mogelijkheid krijgen om het buitenland te verkennen. Ook de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen en treinbedrijven hebben zich aangesloten bij deze trend. Hieronder zullen we een aantal interessante luchtvaart- en treinroutes naar het buitenland bespreken.

1. Amsterdam – Parijs

Deze populaire lijn loopt van Amsterdam naar Parijs en wordt geëxploiteerd door KLM, Air France en Thalys. Er worden dagelijks vele treinen en vluchten aangeboden, waardoor deze route een van de meest gebruikte routes is. De reis duurt ongeveer 4 uur en u kunt kiezen uit een aantal verschillende opties, waaronder eersteklas en goedkope treinen en vluchten.

2. Rotterdam – Londen

Deze route, geëxploiteerd door KLM en Thalys, biedt verbinding tussen Rotterdam en Londen. De treinreis duurt ongeveer 4 uur en er worden dagelijks vele treinen aangeboden. Ook zijn er vluchten naar Londen, maar deze duurt langer, ongeveer 6 uur.

3. Eindhoven – Berlijn

Deze luchtvaartroute, geëxploiteerd door KLM, biedt verbinding tussen Eindhoven en Berlijn. Er zijn dagelijks veel vluchten, waardoor het gemakkelijk is om deze route te nemen. De reis duurt ongeveer 2 uur en 15 minuten.

4. Maastricht – Brussel

Deze treinroute, geëxploiteerd door Thalys, biedt verbinding tussen Maastricht en Brussel. Er worden dagelijks veel treinen aangeboden, waardoor het gemakkelijk is om deze route te nemen. De reis duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten.

5. Amsterdam – Wenen

Deze luchtvaartroute, geëxploiteerd door KLM, biedt verbinding tussen Amsterdam en Wenen. Er zijn dagelijks veel vluchten, waardoor het gemakkelijk is om deze route te nemen. De reis duurt ongeveer 2 uur en 20 minuten.

6. Groningen – Hamburg

Deze treinroute, geëxploiteerd door Thalys, biedt verbinding tussen Groningen en Hamburg. Er worden dagelijks vele treinen aangeboden, waardoor het gemakkelijk is om deze route te nemen. De reis duurt ongeveer 4 uur.

7. Rotterdam – Madrid

Deze luchtvaartroute, geëxploiteerd door KLM, biedt verbinding tussen Rotterdam en Madrid. Er zijn dagelijks veel vluchten, waardoor het gemakkelijk is om deze route te nemen. De reis duurt ongeveer 3 uur en 40 minuten.

8. Eindhoven – Milaan

Deze luchtvaartroute, geëxploiteerd door KLM, biedt verbinding tussen Eindhoven en Milaan. Er zijn dagelijks veel vluchten, waardoor het gemakkelijk is om deze route te nemen. De reis duurt ongeveer 2 uur en 45 minuten.

9. Schiphol – Rome

Deze luchtvaartroute, geëxploiteerd door KLM, biedt verbinding tussen Schiphol en Rome. Er zijn dagelijks veel vluchten, waardoor het gemakkelijk is om deze route te nemen. De reis duurt ongeveer 2 uur en 45 minuten.

10. Utrecht – Barcelona

Deze luchtvaartroute, geëxploiteerd door KLM, biedt verbinding tussen Utrecht en Barcelona. Er zijn dagelijks veel vluchten, waardoor het gemakkelijk is om deze route te nemen. De reis duurt ongeveer 2 uur en 20 minuten.

Als u vanuit Nederland naar het buitenland wilt reizen, zijn er veel verschillende opties om uit te kiezen. Of u nu in de lucht of op de trein wilt reizen, er zijn veel nieuwe routes die u kunt nemen om het buitenland te verkennen. Met deze lijst met nieuwe luchtvaart- en treinroutes heeft u de mogelijkheid om het buitenland te verkennen op de meest comfortabele manier.